Czekoladowe migdałowe ciasteczka z awokado mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 32G tłuszczu i w sumie 521 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 9 i kosztuje $1.17 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką migdały, sól, kakao z holenderskiego procesu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Czekoladowe Ciasteczka Z Awokado, Czekoladowe Ciasteczka Z Rumem Migdałowym, oraz Ciasteczka Z Awokado Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 9 13-calowe szklane naczynie do pieczenia pergaminem i posmaruj pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ubij mąkę, kakao i sól razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)