Czekoladowe Masło Orzechowe Ciasto Bez Pieczenia

Czekoladowe Masło Orzechowe Ciasto Bez Pieczenia
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 220 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, pudding instant o smaku czekoladowym galaretki, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Masło Orzechowe Ciasto Bez Pieczenia, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać mleko do masła orzechowego w średniej misce, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Beat 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
3
Zarezerwuj 5 płytek do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
4
Rozłóż około 1 łyżeczki. z masy budyniowej na każdy z pozostałych 50 wafli. Ułóż wafle razem, ustawiając je na krawędzi wokół zewnętrznej krawędzi okrągłego talerza, tworząc pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
5
Rozprowadzić pozostałą masę budyniową. Przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Pozostałe 5 wafli zmiażdżyć, posypać deserem. Zrób czekoladowe loki. Na wierzch czekoladowe loki. Wypełnij środek pierścienia truskawkami. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TruskawkiTruskawki
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn