Czekoladowe Makarony

Czekoladowe Makarony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych makaronów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Bob ' s mill migdałowa mąka/Mączka, czekolada, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, Czekoladowe Makarony, oraz Czekoladowe Makarony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub nieprzywierającą folią i przygotuj torebkę z ciastem z końcówką 1/4 cala lub 1/2 cala. Większość przepisów wymaga końcówki 1/2 cala, ale miałem tylko 1/4 cala i działało dobrze.Ustaw sito na misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Połączyć cukierników, mąkę migdałową i kakao i naciśnij przez sito.Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego ubijaj białka, aż zaczną utrzymywać swój kształt. Ubić śmietanę z kamienia nazębnego i wanilii, a następnie stopniowo dodawać cukier granulowany.Za pomocą gumowego skrobaka złóż suche składniki. Po wymieszaniu dodaj do torebki z ciastem. Rura ciasto na 1 calowe okręgi na wyłożonych arkuszy do pieczenia odstępy około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Niech makarony siedzieć na około 60 minut. Zaczną tracić połysk.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. po podgrzaniu włóż makaroniki do piekarnika, zamknij drzwi i natychmiast zmniejsz ciepło do 325 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec około 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij makaroniki i przywróć ciepło piekarnika do 375 F i powtórz z drugą tacą makaroników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie ostrożnie usunąć.W przypadku ganache, doprowadzić krem na wolnym ogniu lub tylko do momentu, gdy jest gorąca i zaczyna bąbelki na brzegach w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodać czekoladę, zdjąć z ognia i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Lekko ostudzić. Czekolada będzie trochę gęstnieć, gdy ostygnie. Wrzucić łyżkę czekolady ponad połowę makaronów i przykryć pozostałą część.Pozwól ganache ustawić. Oszukałem i włożyłem makarony do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn