Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki

Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Chocolate Kumquat sajgonki może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Mieszanka soli, ciężka śmietana ubijająca, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki, Wiosenna Pizza Kumquat ze szparagami i karczochami, oraz Bananan i mango sajgonki z Ganache kokosowo-czekoladowym.

Instrukcje

1
Kromki kumkwatu i ich soki umieścić w małym rondlu, dodać śmietanę i sól, i ogrzać na średnim ogniu tylko do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
Włożyć czekoladę do miski robota kuchennego i zalać gorącym kremem kumkwatowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić na 2 minuty, a następnie przetworzyć, aż mieszanina stanie się gładka i błyszcząca.
5
Dodać żółtko, Grand Marnier i masło i proces połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Line an 8 1/2 x 4 1/2-calowy bochenek patelni z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
Wlać mieszaninę czekolady na patelnię i przenieść do zamrażarki. Zamrożone, odkryte, aż do całkowitego twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Odkręć tabliczkę czekolady i odkręć plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Wytnij pręt wzdłuż na pół, a następnie pokrój każdą połowę w poprzek na plasterki 1/2 cala. Powinieneś mieć 36 tabliczek czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
10
Lekko posmaruj całą powierzchnię sajgonki odrobiną ubitego jajka. Obróć Opakowanie Tak, aby zobaczyć diament,i połóż tabliczkę czekolady na końcu najbliżej ciebie, tak aby końce paska spotkały się z krawędziami opakowania, tworząc trójkąt. Weź róg opakowania najbliżej Ciebie i owinąć go wokół czekolady, a następnie zwijać czekoladę z dala od Ciebie jeden pełny obrót. Szczelnie złóż boki w kierunku środka, a następnie kontynuuj zwijanie do końca owijki, upewniając się, że koniec jest szczelnie zamknięty. Ustawić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i czekoladą. Sajgonki zamrozić na co najmniej 10 minut lub do 2 dni; wyjąć je tylko wtedy, gdy będziesz gotowy do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Napełnij rondel olejem na głębokość 2 cali i podgrzej do 177°. gdy olej jest gotowy (mała szczypta mąki skwierczy), dodaj kilka sajgonek, uważając, aby nie tłoczyć patelni i gotuj, okazjonalnie obracając i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać350, aż do złotego brązu, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Odcedzić na ręcznikach papierowych i gotować Pozostałe rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
13
Podawać na ciepło.
14
Z The Sweet Spot: desery inspirowane Azjatkami pichet Ong i Genevieve Ko, Copyright (C) 200
15
Published by William Morrow, an imprint of Harper
16
Collins Publishers.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn