Czekoladowe Jedwabne Ciasto Orzechowe

Czekoladowe Jedwabne Ciasto Orzechowe
Czekoladowe jedwabne ciasto orzechowe może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, śmietana do ubijania, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Jedwabne Ciasto Orzechowe, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
W małej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać cukier granulowany, syrop kukurydziany, masło i sól; pokonać 1 minutę. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SólSól
5
Wlać do wyłożonej skórką płyty ciasta. Przykryj Brzeg skorupy paskami folii o szerokości od 2 do 3 cali, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; usuń folię podczas ostatnich 15 minut czasu pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec 40 do 55 minut lub do środka ciasta jest dmuchany i złoty kolor. Chłodny 1 godzina.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym umieść składniki do nadzienia czekoladowego. Przykryć; zmiksować około 1 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Przechowywać w lodówce, aż mieszanina jest lekko zagęszczony, ale nie Zestaw, o 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Delikatnie wymieszać nadzienie czekoladowe; wlać schłodzone nadzienie orzechowe w skorupce. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do firmy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
9
Tuż przed podaniem, w małej misce, ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i 1/4 łyżeczki wanilii mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżką lub rurą bitą śmietaną na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn