Czekoladowe Cukierki Kukurydziane Trufle
Trufle czekoladowe Candy Corn mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1506 kalorii, 15g białka, oraz 102g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.24 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz kakao w proszku, grand marnier, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Trufle Candy Corn Oreo, Trufle Candy Corn Oreo, oraz Trufle Czekoladowe Z Trzciny Cukrowej.
Instrukcje
Linia A 8 na 8 cali. patelnia do pieczenia z 12-przez 17-in. arkusz folii lub papieru woskowanego.
W dużej żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z gorącą wodą, użyj żaroodpornej szpatułki lub drewnianej łyżki, aby wymieszać czekoladę, śmietanę, Grand Marnier i marmoladę, aż czekolada się rozpuści. Zeskrobać mieszaninę czekolady do przygotowanej patelni, wygładzając górę.
Schłodzić do twardego, co najmniej 2 1/2 godziny lub (pokryte folią) do 1 tygodnia.
Umieścić kakao w proszku w płytkiej misce.
Wyjąć mieszaninę czekolady z patelni. Długim, ostrym nożem pokroić mieszaninę czekolady na 64 kwadraty, każdy o 3/4 cala. szeroko.
Zwiń kwadraty w proszku kakaowym, aby pokryć; umieść 1 kwadrat w każdym papierowym kubku.
Delikatnie wciśnij cukierkową kukurydzę do góry każdej trufli. Przechowywać między arkuszami woskowanego papieru w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.