Czekoladowe ciasto wiśniowe Maraschino wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 331 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka migdałów, kakao w proszku, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasteczka czekoladowo-wiśniowe Maraschino, Maraschino Cherry Chocolate Chip Cookies, oraz Maraschino Cherry Chocolate Covered Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać i kakao. Zrób studnię w środku i wlej wodę, majonez i jajka. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 2 minuty na średniej prędkości. Wymieszać posiekane orzechy i wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ciasto Mix
Czereśnie
Kakao W Proszku
Woda
Jajko
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.