Czekoladowe ciasteczka z orzechami laskowymi z polewą z mlecznej czekolady
Czekoladowe ciasteczka z orzechami laskowymi z polewą z mlecznej czekolady mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 883 kalorie, 12g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.04 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czekoladę lindt, orzechy laskowe, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały, S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Dno garnka wyłożyć papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Ubić Likier z orzechów laskowych i schłodzoną mieszaninę czekolady. Gumową szpatułką mieszaj mąkę, aż się zmieszasz. Wymieszać z orzechami laskowymi. Zeskrobać ciasto przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy
Posypka W Kształcie Serca
Orzechy Laskowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec przez 25 do 30 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi z kilkoma wilgotnymi okruchami przylegającymi do niego. Ostudzić ciasteczka. Uruchom nóż do parowania na krawędziach patelni i ostrożnie odwróć ciasteczka na płaską powierzchnię. Oderwij papier, a następnie ponownie Odwróć ciasteczka na stojak chłodzący. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wlać gorący krem na czekoladę i delikatnie ubijać, aż będzie gładka. Wymieszaj Likier z orzechów laskowych i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, aż będzie można ją rozsmarować, około 1 godziny. Za pomocą metalowej szpatułki rozłóż lukier na wierzchu ciastek. Używając długiego ząbkowanego noża, przyciąć około 1/4 do 1/2 cala z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Ciasteczka pokroić na 9 kwadratów. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
10
W górnej części podwójnego kotła nad gorącą, nie gotującą się wodą, roztopić czekoladę z 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, często mieszając.
Ostudzić do temperatury pokojowej, mieszając raz lub dwa razy.
12
W mikserze elektrycznym, za pomocą nasadki ubijaj pozostałą 1 szklankę śmietany, aż miękkie kopce ledwo zaczną się formować. 2 łyżki schłodzonej białej czekolady wymieszać z bitą śmietaną, aby ją rozjaśnić. Delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białej czekolady, aż do połączenia. Zeskrobać Krem Do Woreczka z dużą końcówką star (Ateco # 7). Używaj do dekorowania ciastek podczas poszycia.
Rozłóż hartowaną słodko-gorzką czekoladę na arkuszu transferowym w Kropki pociętym w trójkąt (3 cale wysokości). Pozostawić do Ustawienia i ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Usuń czekoladę i przenieś z trójkąta. Używaj do dekorowania ciastek i bitej śmietany z białej czekolady podczas platerowania.