Czekoladowe ciasteczka z orzechami laskowymi z polewą z mlecznej czekolady

Czekoladowe ciasteczka z orzechami laskowymi z polewą z mlecznej czekolady
Czekoladowe ciasteczka z orzechami laskowymi z polewą z mlecznej czekolady mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 883 kalorie, 12g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.04 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czekoladę lindt, orzechy laskowe, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały, S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Dno garnka wyłożyć papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Masło i czekoladę ułożyć na podwójnym kotle na gorącej, Nie gotującej się wodzie. Mieszaj mieszaninę, aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Usuń górną część podwójnego kotła od dołu i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
W średniej misce ubijamy jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić Likier z orzechów laskowych i schłodzoną mieszaninę czekolady. Gumową szpatułką mieszaj mąkę, aż się zmieszasz. Wymieszać z orzechami laskowymi. Zeskrobać ciasto przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec przez 25 do 30 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi z kilkoma wilgotnymi okruchami przylegającymi do niego. Ostudzić ciasteczka. Uruchom nóż do parowania na krawędziach patelni i ostrożnie odwróć ciasteczka na płaską powierzchnię. Oderwij papier, a następnie ponownie Odwróć ciasteczka na stojak chłodzący. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieść czekoladę w średniej misce. Przesiać kakao w proszku na czekoladę. W małym rondlu doprowadzić śmietanę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wlać gorący krem na czekoladę i delikatnie ubijać, aż będzie gładka. Wymieszaj Likier z orzechów laskowych i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, aż będzie można ją rozsmarować, około 1 godziny. Za pomocą metalowej szpatułki rozłóż lukier na wierzchu ciastek. Używając długiego ząbkowanego noża, przyciąć około 1/4 do 1/2 cala z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Ciasteczka pokroić na 9 kwadratów. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
10
W górnej części podwójnego kotła nad gorącą, nie gotującą się wodą, roztopić czekoladę z 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
11
Ostudzić do temperatury pokojowej, mieszając raz lub dwa razy.
12
W mikserze elektrycznym, za pomocą nasadki ubijaj pozostałą 1 szklankę śmietany, aż miękkie kopce ledwo zaczną się formować. 2 łyżki schłodzonej białej czekolady wymieszać z bitą śmietaną, aby ją rozjaśnić. Delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białej czekolady, aż do połączenia. Zeskrobać Krem Do Woreczka z dużą końcówką star (Ateco # 7). Używaj do dekorowania ciastek podczas poszycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Rozłóż hartowaną słodko-gorzką czekoladę na arkuszu transferowym w Kropki pociętym w trójkąt (3 cale wysokości). Pozostawić do Ustawienia i ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Usuń czekoladę i przenieś z trójkąta. Używaj do dekorowania ciastek i bitej śmietany z białej czekolady podczas platerowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn