Czekoladowe ciasteczka owsiane
Czekoladowe szkockie ciasteczka owsiane to deser bezglutenowy. Z tego przepisu składa się 39 porcji zawierających 166 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, syrop kukurydziany, chipsy toffi i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 14% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także szkocką kokosową, szkocką owsianą i szkocką dyniową.
Instrukcje
W dużym rondlu na małym ogniu rozpuść masło; wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym, aż cukier się rozpuści. Wymieszaj 1/4 szklanki masła orzechowego i wanilii, aż się połączą.
Wciśnij do natłuszczonej 13-calowej formy. x 9 cali taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut. W międzyczasie w kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy i resztę masła orzechowego; mieszaj, aż będzie gładka. Wymieszaj orzeszki ziemne.
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia; pokroić w paski.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Scotchie można łączyć z kremowym sherry, maderą i prosecco. Słodkie, musujące Prosecco nie przytłacza prostego cukru i kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia korzenne ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie komponują się z ciasteczkami z orzechami. Możesz spróbować Selbach Oster Riesling Kabinett. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
![Selbach Oster Riesling Kabinett]()
Selbach Oster Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo limonkowo-ziołowy; szczególnie jabłkowy i mineralny; surowy miętowy finisz. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, szczególnie jeśli towarzyszy mu sos na bazie śmietany lub masła. Świetnie komponuje się z letnimi sałatkami i kuchnią Pacyfiku.