Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo)

Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym kremem (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, paleo Friendly) może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, g naturalny proszek kakaowy, naturalny proszek kakaowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Gourmande w kuchni ma 1771 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste), Amaretti Thins / Chrupiące Ciasteczka Migdałowe (Bezglutenowe, Bez Ziarna, Przyjazne Paleo), oraz Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem syrop klonowy i stopionego oleju kokosowego, aż dobrze połączone. Przesiać razem kakao w proszku, maranta i szczypta soli i energicznie ubijać do syropu klonowego i mieszaniny oleju, aż kremowy. Odstawić podczas tworzenia ciasteczek do firmy. (Nadzienie będzie twarde w stanie, ale jeśli chcesz mu pomóc, możesz umieścić je w lodówce. Przed napełnieniem ciastek) Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. W średniej misce, ubić razem mąkę kokosową, maranta, kakao, cukier kokosowy, soda oczyszczona, i sól; odstawić. W innej misce ustawionej nad podwójnym kotłem (lub w kuchence mikrofalowej) delikatnie roztopić olej kokosowy lub masło i dodać ekstrakt waniliowy.
Dodać do mieszaniny mąki i mieszać, aż ciasto uformuje. (Może być konieczne dodanie kilku kropli wody, jeśli ciasto jest Kruche i nie zbliża się do siebie. Zacznij od 1/2 łyżeczki dodając więcej, ponieważ trzeba doprowadzić ciasto do giętkiej kulki przed rozwałkowaniem.)
Rozwałkuj między dwoma arkuszami papieru pergaminowego do grubości około 1/4 cala. Używając około 1-calowego lub 2-calowego foremki do ciastek, Wytnij rundy i umieść na arkuszach, oddalonych o 1 cal.
Piec 10 minut na 1-calowe ciasteczka lub 12 minut na 2-calowe ciasteczka, obracając arkusze w połowie.
Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut, a następnie przenieść do stojaków z drutu, i ostudzić całkowicie.
Połowę ciasteczek rozłóż łyżką nadzienia z kremem czekoladowym.