Czekoladowe ciasteczka Jacques ' a Torresa
Ciasteczka czekoladowe Jacques ' a Torresa mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Mieszanka masła, brązowy cukier, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jacques Torres Chocolate Chip Cookies, Czekoladowe ciasteczka Jacques ' a Torresa, oraz Sekretne Ciasteczko Czekoladowe Jacques ' A Torresa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. przygotuj cztery nieprzywierające patelnie na pół arkusza lub cztery regularne patelnie na pół arkusza z pergaminem lub matami silikonowymi.
W misce wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną i odstawić.
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubijaj masło na średniej prędkości przez około 5 minut lub aż będzie bardzo lekkie i puszyste.
Dodaj brązowy cukier i cukier granulowany i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać jajka i ubić tylko do momentu włączenia. Beat in the vanilla. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszankę mąki trochę na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do włączenia. Gdy cała mieszanka mąki zostanie włączona, wyjmij miskę z miksera i za pomocą silikonowej szpatułki złóż czekoladę.
Aby uformować ciasteczka, używając łyżki stołowej, wyjąć czubate łyżki ciasta i, używając dłoni, uformować je w 3-calowe kulki.
Umieść kulki na przygotowanych patelniach, rozstaw je w odległości około 1 cala od siebie.
Piec przez około 15 minut, lub do lekko rumiane na brzegach.
Wyjmij z piekarnika, przenieś ciasteczka do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.