Czekoladowe Ciasteczka Espresso
Przepis czekoladowe ciasteczka Espresso mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 26 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, kawę instant espresso, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Espresso, oraz Ciasteczka Czekoladowe Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 8-calowej lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, woda, olej, jajka, espresso, orzechy włoskie i 1/3 szklanki czekolady chipsy, aż dobrze wymieszane.
Posypać pozostałą 1/3 szklanki czekolady i ziaren kawy.
Piec 28 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Podawać lekko ciepłe dla lepkich brownies, lub chłodne całkowicie dla łatwiejszego cięcia.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.