Czekoladowe ciasteczka Ellie Krieger
Przepis na podwójnie czekoladowe ciasteczka Ellie Krieger może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, jogurt, mąkę z pełnoziarnistego ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pasta Ellie Krieger Primavera, Ellie Krieger ' s Southwestern Slaw, oraz Emerald Stir Fry Ellie Krieger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Płaszcz 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Roztopić czekoladę i masło w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając; nie pozwól, aby dno miski dotykało wody.
Mąkę, kakao, sól i sodę wymieszać w średniej misce. W dużej misce, ubić jajka i brązowy cukier, aż będzie gładka, następnie dodać jogurt, olej i wanilia i ubijać do połączenia.
Ubij w roztopionej mieszaninie czekolady aż do wymieszania.
Dodać suche składniki i wymieszać, aż tylko zwilżony.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i w razie potrzeby posypać orzechami włoskimi.
Piec przez 20 do 25 minut, lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi z kilkoma wilgotnymi okruchami. Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku przed krojeniem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Płaszcz 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Roztopić czekoladę i masło w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając; nie pozwól, aby dno miski dotykało wody.
Mąkę, kakao, sól i sodę wymieszać w średniej misce. W dużej misce, ubić jajka i brązowy cukier, aż będzie gładka, następnie dodać jogurt, olej i wanilia i ubijać do połączenia.
Ubij w roztopionej mieszaninie czekolady aż do wymieszania.
Dodać suche składniki i wymieszać, aż tylko zwilżony.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i w razie potrzeby posypać orzechami włoskimi.
Piec przez 20 do 25 minut, lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi z kilkoma wilgotnymi okruchami. Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku przed krojeniem.