Czekoladowe Chipsy Brownie
Czekoladowe batoniki Brownie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mocno brązowy cukier, brownie mix i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Czekoladowe Brownie & Oat, Czekoladowe Ciasteczka Brownie Bary, oraz Czekoladowe Ciasteczka Brownie Bary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż 13-na-9-calową patelnię do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową z 2-calowym zwisem. Spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce, ubić masło i brązowy cukier na średniej prędkości z mikserem, aż puszyste.
Dodaj 2 jajka, ubijając do dobrze wymieszanego. W średniej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. Wymieszać z kęsami czekoladowymi.
W innej dużej misce, połączyć mieszankę brownie, olej, 1/4 szklanki wody i pozostałe 2 jaja, ubijając, aż dobrze wymieszane.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Wlać mieszaninę brownie na ciasto. Używając noża, zawirować mieszaniny razem.
Piec, aż brzegi zaczną odciągać się od boków patelni, 40 protokół.
Ostudzić na patelni przez 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny.