Czekoladowe Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać śmierć-by-czekoladowe Brownies spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 74 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Death by Chocolate Brownies, Śmierć przez czekoladę, oraz Death by Chocolate IV dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ustaw stojak piekarnika w pozycji dolnej-środkowej.Linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelnia do pieczenia z folią lub pergaminem.Umieść czekoladki, masło i kawę rozpuszczalną / espresso w bezpiecznej misce w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie, mieszając co 30 sekund, aż czekolada prawie się rozpuści.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i wymieszać, aby stopić pozostałe kawałki czekolady. Alternatywnie, można stopić choco / masło / kawa combo na patelni gotującej się wody: umieścić miskę żaroodporne na patelni gotującej się wody, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody, i mieszać, aż wszystko się stopi.
Do masy czekoladowej ubić cukier, sól, proszek do pieczenia i ekstrakty. Następnie ubijaj jajka, pojedynczo, mieszając je całkowicie przed dodaniem następnego. Po dodaniu jaj, ubić mieszaninę, aż będzie gładka i błyszcząca.
Dodać mąkę; trzepaczka do momentu włączenia. Nie przesadzaj. Wymieszaj orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni; spłaszczyć górę łopatką.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z mokrymi okruchami, 55 do 65 minut. (Jeśli twój piekarnik jest znany z przegrzania, zacznij sprawdzać około 45 minut.) Fajne ciasteczka w patelni na stojaku z drutu. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj folii lub pergaminu, aby wyciągnąć ciasteczka z patelni. Całkowicie fajne ciasteczka na stojaku, co najmniej 3 godziny. Bądź cierpliwy, albo brownies nie pokroi się w ładne kwadraty i będziesz miał bałagan pod ręką. …