Czekoladowe Brownie Crunch
Czekoladowe Brownie Crunch może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1568 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Brownie mix, maliny, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Brownie Crunch Marshmallow, Pomarańczowy Sezam Crunch Brownie, oraz Peppermint Crunch Brownie Bites.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 350 stopni F.
Brownies przygotować zgodnie z zaleceniami na polu" ciastko-podobne " brownies, ale dodać dodatkowe 3 jajka.
Rozłóż połowę ciasta na przygotowanej patelni o wymiarach 8 na 8 cali, równomiernie polej orzechami pekan i waflami pokrytymi karmelem czekoladowym.. Przykryć pozostałą ilością ciasta.
Piec przez 35 do 40 minut lub aż brownies są prawie gotowane przez.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika. Całkowicie fajne.
Usuń ciasteczka z patelni utrzymując kwadrat w Nienaruszonym Stanie.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Wierzch z ganache, bitą polewą, malinami i wiórkami czekoladowymi.
Wymieszać syrop i czekoladę.
Wlać ciepłą śmietanę na syrop i czekoladę. Mieszać do rozpuszczenia.
Ubijamy śmietanę, dodajemy cukier i koniak.