Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym

Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj czekoladowe bezy z lodami, cukierki miętowe i sos czekoladowo-miętowy spróbować. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę do ubijania, lody miętowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezy Bezowe Miętowe, Bezy Mocha Z Kremem Whiskey Jameson, Sosem Czekoladowym I, oraz gorzka czekolada miętowa bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225°. Linia 2 ciężkie duże blachy do pieczenia z pergaminem. Korzystanie z małej miski lub może jako przewodnik, śledzenia trzy 4-calowe koła średnicy na pergaminie na każdej blachy do pieczenia; włączyć pergamin nad (koła pokaże przez).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Umyj pergamin roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Ubij cukier puder i 2 łyżki cukru w małej misce, aby zmiksować. Używając miksera elektrycznego, ubij białka i sól w dużej misce, aż się spieni i zacznie trzymać miękkie szczyty. Powoli ubić w 1/2 szklanki cukru; dalej ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące. Złożyć w mieszaninie cukru pudru, następnie czekolady. Łyżka bezy przez hojne 1/2 szklanki do środka każdego koła. Korzystając z tyłu łyżki, rozłóż bezę do krawędzi koła i wcięcia środka, tworząc płytką miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec bezy, aż chrupiące, o 1 godzinę 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść blachy do pieczenia na stojakach; całkowicie ostudzić. (Bezy można przygotować 4 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Śmietanę, wodę i cukier zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Trzepaczka do rozpuszczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed użyciem przepłukać sosem na małym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
4
Umieść 1 bezę na środku każdego talerza. Top z gałkami lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
5
Skropić sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
6
Posypać posiekanymi cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn