Czekoladowe bezowe kubeczki

Czekoladowe bezowe kubeczki
Czekoladowe bezowe kubeczki to przepis bezglutenowy na 15 porcji. Jedna porcja zawiera 143 kalorie , 3 g białka i 4 g tłuszczu . Za 47 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką żelatynę, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Niewielu osobom ten deser naprawdę przypadł do gustu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania na talerzu przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Niemieckie ciasto rabarbarowe z bezą , Beza cytrynowa i Ciasteczka bezowe cytrynowe .

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Ubij białka, aż będą piankowate. Ubij wanilię, sól i ocet; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne szczyty. Przesiej kakao na białka; wymieszaj z białkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Nakładaj 15 czubatych łyżek na blachy do pieczenia wyłożone papierem pergaminowym. Uformuj 3-calowe kubki tylną stroną łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec w temperaturze 275° przez 45 minut lub do uzyskania złotego koloru. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku przez 1-1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
W dużym rondlu wymieszaj mleko, jajko, 1/4 szklanki syropu kukurydzianego i kakao. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanka osiągnie 160° i pokryje metalową łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj czekoladę i serek śmietankowy; mieszaj, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
7
W małym rondelku rozsyp żelatynę na 1/4 szklanki wody; odstaw na 1 minutę. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszaj żelatynę i wanilię z mieszanką czekoladową. Ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
W ciężkim rondlu połącz białka jaj, cukier, krem z kamienia winnego i pozostały syrop kukurydziany oraz wodę. Gotuj na małym ogniu i ubijaj mikserem ręcznym na niskich obrotach, aż mieszanina osiągnie temperaturę 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Wlać do dużej miski; ubijać na wysokich obrotach, aż powstaną miękkie szczyty. Wymieszać z mieszanką czekoladową. Schłodzić przez 1-2 godziny lub do momentu, aż mieszanka stanie się zwarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Przed podaniem nałóż mus do foremek bezowych i posyp kawałkami mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn