Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami

Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek ze spalonymi pomarańczowymi piankami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, skrobię kukurydzianą, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe zamoczone mini pianki do szampana z cukrem pomarańczy, Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes, oraz Burnt Orange Negroni.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: palnik kulinarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
1
Połącz skrobię kukurydzianą z cukrem pudrem w misce i równomiernie rozprowadź na patelni. To jest to, na czym umieścisz pianki, gdy skończą, aby się nie przyklejały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać żelatynę na 1/3 szklanki bardzo zimnej wody w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy wymieszaj granulowany cukier i syrop kukurydziany z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gdy syrop osiągnie 245 stopni F, usuń z ognia. Przekręć mikser na średni (kwitnąca żelatyna będzie gęsta i grudkowata-nie martw się, ma tak wyglądać) i powoli wlej gorący syrop do żelatyny, uważając, aby nie uderzyć trzepaczką lub pozwolić jej spływać po bokach miski. Po włączeniu całego syropu, włącz mikser do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zacznie ostygać; zyska objętość, zmieni kolor na biały i zacznie ciągnąć z boków miski, a zewnętrzna część miski będzie zbliżona do temperatury pokojowej, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać ekstrakt z pomarańczy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Lekko spryskać dużą łyżkę do serwowania sprayem do gotowania. Upuść około 1/2 miarki wielkości filiżanki prawoślazu na mieszaninie cukru pudru i ostudzić, rozpylając łyżkę między miarki -- chcesz 18 miarki w sumie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
7
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii cupcake patelnie z 18 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Mąkę, cukier granulowany, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Połączyć maślankę, kawę, olej kokosowy, wanilię i jajka w innej misce z trzepaczką. Dodać dobrze w suchych składników i dodać mokrą mieszaninę, ubijając aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Napełnij każdą wkładkę cupcake w dwie trzecie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
11
Piec, aż nadmuchane i wstawiony Tester ciasto wychodzi czysty, 10 do 12 protokół. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem babeczek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Na ciepłych babeczkach ułożyć Gałki prawoślazu. Używając kulinarnej pochodni, podpalaj każdą piankę, aby karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
13
Serw.

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej kokosowy, rozgrzanyolej kokosowy, rozgrzany1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła kawaciepła kawa1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna14Orzechy dowolne (posiekane)koperty żelatynakoperty żelatyna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2(może być lub przeglądać)Dodatkowa starta skórka z limonki, opcjonalnieDodatkowa starta skórka z limonki, opcjonalnie1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn