Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek ze spalonymi pomarańczowymi piankami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, skrobię kukurydzianą, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe zamoczone mini pianki do szampana z cukrem pomarańczy, Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes, oraz Burnt Orange Negroni.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: palnik kulinarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow Torch
1
Połącz skrobię kukurydzianą z cukrem pudrem w misce i równomiernie rozprowadź na patelni. To jest to, na czym umieścisz pianki, gdy skończą, aby się nie przyklejały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać żelatynę na 1/3 szklanki bardzo zimnej wody w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
3
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy wymieszaj granulowany cukier i syrop kukurydziany z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Rożek Cukru Lodowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gdy syrop osiągnie 245 stopni F, usuń z ognia. Przekręć mikser na średni (kwitnąca żelatyna będzie gęsta i grudkowata-nie martw się, ma tak wyglądać) i powoli wlej gorący syrop do żelatyny, uważając, aby nie uderzyć trzepaczką lub pozwolić jej spływać po bokach miski. Po włączeniu całego syropu, włącz mikser do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zacznie ostygać; zyska objętość, zmieni kolor na biały i zacznie ciągnąć z boków miski, a zewnętrzna część miski będzie zbliżona do temperatury pokojowej, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać ekstrakt z pomarańczy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Lekko spryskać dużą łyżkę do serwowania sprayem do gotowania. Upuść około 1/2 miarki wielkości filiżanki prawoślazu na mieszaninie cukru pudru i ostudzić, rozpylając łyżkę między miarki -- chcesz 18 miarki w sumie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
7
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii cupcake patelnie z 18 wkładki cupcake.
Mąkę, cukier granulowany, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
9
Połączyć maślankę, kawę, olej kokosowy, wanilię i jajka w innej misce z trzepaczką. Dodać dobrze w suchych składników i dodać mokrą mieszaninę, ubijając aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
10
Napełnij każdą wkładkę cupcake w dwie trzecie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
11
Piec, aż nadmuchane i wstawiony Tester ciasto wychodzi czysty, 10 do 12 protokół. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem babeczek z patelni.