Czekoladowe babeczki z nadzieniem z kremu kawowego

Czekoladowe babeczki z nadzieniem z kremu kawowego
Przepis czekoladowe babeczki z nadzieniem z kremem kawowym może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 25 minut. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 24. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka kakao w proszku, soda oczyszczona, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z kremowym nadzieniem, Babeczki bananowe z polewą czekoladowo-serową (i nadzieniem!), oraz Czekoladowe babeczki z lukrem kawowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin patelnie z wkładkami papieru i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić mąkę, cukier, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać olej, kawę i jajka. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Wymieszać w śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
5
Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 2/3 pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
6
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, przez 16 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Niech ostygną w patelniach na stojakach z drutu przez 5 minut.
8
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
9
Łyżka do napełniania kremem do kawy w butelce do wyciskania z długą wąską końcówką. Włóż końcówkę do góry babeczki i wyciśnij około 1 łyżki nadzienia do środka każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
KawaKawa
KremKrem
10
Rozłóż lukier śmietankowy z masłem kawowym równomiernie na babeczkach i udekoruj czekoladą pokrytą ziarnami kawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kawy Pokryte CzekoladąZiarna Kawy Pokryte Czekoladą
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MasłoMasło
KawaKawa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
1
W małej misce, ubij serek na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Powoli dodajemy Likier i składamy ubitą polewę. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn