Przepis Chocolate Peanut Butter Pie Cupcakes jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 354 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kakao, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 12 cupcake kubki z jumbo (3 cale) wkładki papierowe (np. Folia Reynolds pokryte kubki do pieczenia lub te z 1 3/4 cala wysokie boki). Możesz również użyć mniejszych kubków i zrobić więcej niż 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać suche składniki (mąkę z cukrem) razem w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodać masło, olej, jajka i wanilię i mieszać do wymieszania, a następnie stopniowo dodawać maślankę. Dobrze wymieszać, a następnie ubić mikserem elektrycznym przez 1 minutę lub tylko do wymieszania.Dziel ciasto równomiernie między kubki cupcake i piec przez 25 minut w 325 lub do ciasta są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Pokroić Na Kawałki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Niech ostygnie całkowicie. Uwaga: Mniejsze babeczki zajmą mniej time.To zrobić nadzienie, ubić wszystkie składniki (zaczynając od 3 łyżek mleka i dodając więcej tylko w razie potrzeby) z wyjątkiem ubitej polewy. Złóż ubitą polewę. Również, nie zapomnij do smaku i dostosować mleko / masło orzechowe / cukier, aby upewnić się, że lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokroić Na Kawałki
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Wytnij duży otwór w każdej babeczce i rezerwy sadzonek. Wypełnij otwory nadzieniem z masła orzechowego. Pokruszyć niektóre zarezerwowane sadzonki nad otworem, aby pokryć masło orzechowe. Umieścić w lodówce do chill.In w dużej misce wymieszaj masło, cukier śmietankowy, kakao, sól i 2 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść lukier w torbie rurowej wyposażonej w dużą końcówkę gwiazdy lub w wytrzymałym worku do zamrażania, z którego odetniesz końcówkę. Rura duża gwiazda lub kropka nad otworem, w którym pochowany nadzienie ciasto.