Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym
Przepis czekoladowe babeczki z waniliowym twarogiem lukier może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, granulki kawy rozpuszczalnej, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Czekoladowe Pom Z Lukrem Waniliowym, Babeczki waniliowe z lukrem serowym, oraz Babeczki waniliowe z lukrem cytrynowo-serowym dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszasz (około 2 minut).
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 5 dodatkowymi składnikami (przez 1/4 łyżeczki soli), dobrze mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszankę mąki z cukrem na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; mieszaj po każdym dodaniu aż do wymieszania.
Umieść 16 papierowych wkładek Muffin cup w kubkach muffin; łyżka około 2 1/2 łyżki ciasta do każdej filiżanki.
Piec w temperaturze 350 przez 18 minut lub do czasu, aż drewniany szpikulec włożony do środka babeczki wyjdzie z dołączonymi wilgotnymi okruchami (nie przesadzaj).
Wyjąć babeczki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder i pozostałe składniki w średniej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością aż do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i wysokiej, I beat aż gładkie.
Na każdej babeczce rozprowadzić około 1 łyżki lukru.