Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym

Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym
Czekoladowe babeczki z lukrem bezowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 230 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz grecki jogurt, brązowy cukier, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane żółte babeczki z czekoladowym lukrem bezowym, Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, oraz Babeczki Cherry Bomb Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12-cup muffin pan lub dwa 24-cup mini muffin patelnie z wkładkami papieru; lekko spryskać wkładki z gotowania sprayu. Śliwki namoczyć w misce z 3/4 szklanki gorącej wody, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
śliwkiśliwki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wlać do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużej misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W innej misce, ubić puree śliwkowe, brązowy cukier, jajka, jogurt, olej roślinny i wanilia. Złóż mokre składniki na suche składniki ,aż do połączenia (jest dobrze, jeśli jest kilka grudek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
śliwkiśliwki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podziel ciasto między kubki muffin, wypełniając każdą z trzech czwartych drogi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 18 do 20 minut dla standardowych wielkości babeczki, lub 12 do 14 minut dla minis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przenieść do stojaka i ostudzić na patelni, 10 minut, a następnie wyjąć z patelni do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Ubij białka, cukier granulowany, śmietanę z kamienia nazębnego i sól w żaroodpornej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody), aż cukier się rozpuści, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjmij miskę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść mieszaninę białek do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki; ubijać na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty, przez 3 do 5 minut. Przesiać w proszku kakaowym i dodać skórkę wanilii i pomarańczy; ubić, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Zdjęcia Kang Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn