Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym

Czekoladowe babeczki z lukrem bezowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 230 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz grecki jogurt, brązowy cukier, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane żółte babeczki z czekoladowym lukrem bezowym, Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, oraz Babeczki Cherry Bomb Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12-cup muffin pan lub dwa 24-cup mini muffin patelnie z wkładkami papieru; lekko spryskać wkładki z gotowania sprayu. Śliwki namoczyć w misce z 3/4 szklanki gorącej wody, aż zmiękną, o 10 protokół.
Wlać do blendera i puree, aż będzie gładka.
W dużej misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W innej misce, ubić puree śliwkowe, brązowy cukier, jajka, jogurt, olej roślinny i wanilia. Złóż mokre składniki na suche składniki ,aż do połączenia (jest dobrze, jeśli jest kilka grudek).
Podziel ciasto między kubki muffin, wypełniając każdą z trzech czwartych drogi.
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 18 do 20 minut dla standardowych wielkości babeczki, lub 12 do 14 minut dla minis.
Przenieść do stojaka i ostudzić na patelni, 10 minut, a następnie wyjąć z patelni do całkowitego ostygnięcia.
Ubij białka, cukier granulowany, śmietanę z kamienia nazębnego i sól w żaroodpornej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody), aż cukier się rozpuści, 1 do 2 minut.
Przenieść mieszaninę białek do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki; ubijać na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty, przez 3 do 5 minut. Przesiać w proszku kakaowym i dodać skórkę wanilii i pomarańczy; ubić, aby połączyć.
Rozłóż lukier na babeczkach.