Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream

Babeczki czekoladowe Stout i Irish Cream Liqueur mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 24. Jest idealny do dzień św. Patryka. 471 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz irish stout, vanillan extract, Irish cream liqueur i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream, Czekoladowe babeczki z irlandzkim kremem maślanym, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin pan z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
W średniej wielkości rondlu umieść masę i masło i ubijaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Kakao przesiać do średniej wielkości miski i dodać cukier. Powoli ubij do wytrzymałej mieszanki. W małej misce, połączyć śmietanę, jajka, i wanilii i lekko ubijać, aż będzie gładka.
Dodaj tę mieszaninę do rondla i dokładnie ubij (może wydawać się grudkowaty). Przesiać mąkę i sodę razem w innej małej misce, a następnie dodać go do rondla, mieszając ostatni raz, aż kolor jest nawet.
Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż ciasto wiosna z powrotem po dotknięciu, o 27 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Sposób montażu: polewać lukier na schłodzone babeczki za pomocą dużej gładkiej końcówki. Pył z kakao w proszku, jeśli preferowane.
Masło utrzeć w misce elektrycznego miksera stojącego do bladości. Włącz mikser na małą prędkość i dodaj likier Irlandzki w stałym strumieniu. Powoli dodawać cukier cukierniczy i dalej ubijać aż do uzyskania kremowej konsystencji.