Babeczki czekoladowe Stout i Irish Cream Liqueur mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 24. Jest idealny do dzień św. Patryka. 471 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz irish stout, vanillan extract, Irish cream liqueur i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream, Czekoladowe babeczki z irlandzkim kremem maślanym, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin pan z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W średniej wielkości rondlu umieść masę i masło i ubijaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Stout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia. Kakao przesiać do średniej wielkości miski i dodać cukier. Powoli ubij do wytrzymałej mieszanki. W małej misce, połączyć śmietanę, jajka, i wanilii i lekko ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Kwaśna śmietana
Wanilia
Stout
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj tę mieszaninę do rondla i dokładnie ubij (może wydawać się grudkowaty). Przesiać mąkę i sodę razem w innej małej misce, a następnie dodać go do rondla, mieszając ostatni raz, aż kolor jest nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż ciasto wiosna z powrotem po dotknięciu, o 27 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Sposób montażu: polewać lukier na schłodzone babeczki za pomocą dużej gładkiej końcówki. Pył z kakao w proszku, jeśli preferowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Babeczki
Lukier
7
Masło utrzeć w misce elektrycznego miksera stojącego do bladości. Włącz mikser na małą prędkość i dodaj likier Irlandzki w stałym strumieniu. Powoli dodawać cukier cukierniczy i dalej ubijać aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Likier
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego