Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek z nadzieniem śmietanowym. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, słodko-gorzka czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z nadzieniem z kremu kawowego, Babeczki bananowe z polewą czekoladowo-serową (i nadzieniem!), oraz Kremowe nadzienie do babeczek.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z Kurczaka
2
Spryskaj 12-filiżankę nieprzywierającej muffin patelni sprayem z oleju roślinnego. W średniej misce przesiać mąkę i kakao z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W innej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić żółtka z olejem rzepakowym, 1/2 szklanki cukru i wody. Ubij suche składniki z małą prędkością, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Papier Ryżowy
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i ubijaj, aż będą sztywne i błyszczące. Ubij jedną czwartą białek do ciasta, a następnie złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając je w połowie.
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Przenieść wszystkie z wyjątkiem 1/2 szklanki nadzienia do worka cukierniczego wyposażonego w 1/4-calowy zwykły okrągły koniec. Ubić Pozostałe 1 łyżeczkę śmietany do pozostałej 1/2 szklanki nadzienia i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem woskowym. Włóż końcówkę torebki z ciastem około 1/2 cala głęboko w dno każdej babeczki; lekko ścisnąć, aby wypełnić kremem. Połóż babeczki na prześcieradle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Krem rozgrzać w małym rondlu, aż do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać czekoladę i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Wierzch każdej babeczki rozłóż lukrem. Łyżka reserved nadzienie do torebki z ciastem wyposażonej w bardzo małą gładką końcówkę i rurki ozdobne zawijasy na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki przez co najmniej 10 minut, aby ustawić lukier.