Czekoladowe babeczki z irlandzkim kremem maślanym

Czekoladowe babeczki Stout Z Irish Cream Buttercream może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, cukru pudru, likieru irish cream i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream, Chocolate Chip - Irish Cream Cupcakes w / Bailey ' s Buttercream, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść folię lub papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
W dużej misce, beat skracanie i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać cukier puder, 1 szklankę na raz, ubijając aż do połączenia.
Dodać wanilię i 2 łyżki likieru; ubić do wymieszania.
Dodaj wystarczającą ilość pozostałego 1 do 2 łyżek likieru, 1 łyżeczkę na raz, ubijając, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Łyżka lukier do dekoracji torby wyposażone w końcówkę Gwiazdy # 1M; lukier rurowy w okrągły wzór na czubkach babeczek.