Czekoladowe babeczki z Ganache i lukrem Marshmallow
Czekoladowe babeczki z Ganache i Marshmallow lukier może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Za 66 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu i w sumie 352 kalorie. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kakao w proszku, półsłodką czekoladę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Gilbert Ganache-smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe babeczki sernikowe z lukrem Ganache, oraz Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Marshmallow dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 2 foremki do babeczek o regularnym rozmiarze z wkładkami do babeczek.
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego na niskich obrotach połącz cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj jajka, pół na pół, olej i wanilię i ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty. Mieszaj we wrzącej wodzie, aż do całkowitego połączenia.
Napełnij wkładki do babeczek do trzech czwartych ciastem i piecz, aż babeczki odskoczą po dotknięciu palcem, 10 do 1
Ostudź na patelniach przez kilka minut, a następnie wyjmij na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Zanurz wierzchołki babeczek w czekoladowym Ganache. Nałóż lukier Marshmallow na babeczki za pomocą torebki z ciastem i ulubionej końcówki.
W średnim rondlu zagotuj śmietanę. Zdejmij ogień i dodaj czekoladę.
Pozostaw mieszaninę na 5 minut.
Ubij miksturę, aż będzie gładka i kremowa.
Umieść białka, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego w misce nad rondlem z wrzącą wodą.
Ubijaj stale na ogniu przez 1 do 3 minut. Gdy cukier się rozpuści, zdejmij z ognia i ubij mikserem elektrycznym na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty, 5 do 7 minut. Dodaj ekstrakt waniliowy.