Czekoladowe Babeczki Pająk

Czekoladowe Babeczki Pająk
Przepis Chocolate spider Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz masło, brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloween Czekoladowe Pajęcze Babeczki, Babeczki Czekoladowo-Nutella Spider, oraz Spooky Spider Web Kokosowe babeczki z czekoladowym Ganache (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez oleju) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować babeczki, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieścić 3/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze połączone (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką jajeczną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w czekoladzie. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki wyłożone Muffin Cup wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować lukier, połącz 1/2 szklanki brązowego cukru i bourbona w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, przez 3 minuty lub aż termometr cukierkowy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
W dużej misce połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli; używając czystych, suchych ubijaczy, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina białka jaja ostygnie (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Umieść 1/4 szklanki masła w dużej misce; beat aż lekkie i puszyste. Wchodzisz w 1 szklanka mieszanki białka jaja. Złożyć mieszaninę masła do pozostałej mieszaniny białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Rozłóż około 3 łyżki lukru na każdej schłodzonej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
LukierLukier
14
Połącz proszek bezowy i 1 łyżkę wody w misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać cukier puder, ubijając mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gęsty i gładki. Mieszaj w czarnym barwniku spożywczym do pożądanego odcienia. Zeskrobać mieszaninę cukru pudru do plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym i wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torebki. Pipe czarne pająki lub pajęczyny na matowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn