Czekoladowe Babeczki Ganache
Czekoladowe babeczki Ganache mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe Babeczki Ganache, oraz Czekoladowe Babeczki Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Patelnie do muffinów Line z 12 wkładkami papierowymi. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Masło i cukier utrzeć w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz.
Wymieszać w syropie czekoladowym i wanilii.
Dodać mąkę i wymieszać, aż się połączy. Nie przesadzaj, bo babeczki będą twarde.
Miarka ciasto do kubków muffin i piec przez 30 minut, lub aż po prostu ustawić w środku. Nie przesadzaj!
Niech babeczki ostygną dokładnie na patelni.
W przypadku ganache, gotować śmietanę, chipsy czekoladowe i kawę rozpuszczalną w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie, aż będzie gładka i ciepła, mieszając od czasu do czasu.
Zanurz wierzch każdej babeczki w ganache. Udekoruj kandyzowanymi fiołkami, w razie potrzeby. Nie przechowywać w lodówce.