Czekoladowe babeczki czekoladowe z podwójnym lukrem czekoladowym

Czekoladowe babeczki czekoladowe z podwójnym lukrem czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek czekoladowych z podwójnym lukrem czekoladowym. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kakao w proszku, olej, kawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koszerne na Paschę czekoladowe babeczki: czekoladowe babeczki bez mąki z czekoladowym serem śmietankowym, Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą, oraz Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita. Linia dwóch 9-calowych okrągłych patelni z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól do średniej wielkości miski. Odłóż miskę na bok. W małej misce ubić mleko kokosowe, kawę, olej, roztopioną czekoladę i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mokre składniki i ubijaj do momentu włączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać ocet i włączyć. Nie mieszaj ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5
Rozprowadź ciasto równomiernie między uchwytami na babeczki lub patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
6
Piec przez 20 minut lub do momentu, aż ciasto wróci do dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieść patelnie na stojaku chłodzącym, aby ostygły. Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom nóż lub plastikowy skrobak ciasta wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto z boków. Obróć patelnię do góry nogami, aby usunąć ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W misce miksera stojakowego ubijać krótko i margarynę z mocowaniem wiosła, aż do całkowitego połączenia. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodać cukier i kakao w proszku trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Po dodaniu cukru i kakao dodaj roztopioną czekoladę, wanilię i mleko sojowe i wymieszaj na niskim poziomie do momentu włączenia płynów. Zeskrobać dno miski i zmiksować na średniej - dużej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną połączone, a lukier będzie puszysty, około 2 minut . Wydajność: 2 ćwiartki
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
SoymilkSoymilk
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn