Czekoladowe babeczki czekoladowe z podwójnym lukrem czekoladowym

Czekoladowe babeczki czekoladowe z podwójnym lukrem czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek czekoladowych z podwójnym lukrem czekoladowym. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kakao w proszku, olej, kawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koszerne na Paschę czekoladowe babeczki: czekoladowe babeczki bez mąki z czekoladowym serem śmietankowym, Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą, oraz Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita. Linia dwóch 9-calowych okrągłych patelni z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól do średniej wielkości miski. Odłóż miskę na bok. W małej misce ubić mleko kokosowe, kawę, olej, roztopioną czekoladę i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj mokre składniki i ubijaj do momentu włączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać ocet i włączyć. Nie mieszaj ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Rozprowadź ciasto równomiernie między uchwytami na babeczki lub patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
6
Piec przez 20 minut lub do momentu, aż ciasto wróci do dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Umieść patelnie na stojaku chłodzącym, aby ostygły. Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom nóż lub plastikowy skrobak ciasta wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto z boków. Obróć patelnię do góry nogami, aby usunąć ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
W misce miksera stojakowego ubijać krótko i margarynę z mocowaniem wiosła, aż do całkowitego połączenia. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodać cukier i kakao w proszku trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Po dodaniu cukru i kakao dodaj roztopioną czekoladę, wanilię i mleko sojowe i wymieszaj na niskim poziomie do momentu włączenia płynów. Zeskrobać dno miski i zmiksować na średniej - dużej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną połączone, a lukier będzie puszysty, około 2 minut . Wydajność: 2 ćwiartki
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
SoymilkSoymilk
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn