Czekolada Mleczna Mięta Pieprzowa Kora
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Mleczna czekolada mięta pieprzowa kora może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 975 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy czekoladowe, kawałki czekolady mlecznej, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada Mleczna-Kora Miętowa, Kora Czekoladowo-Miętowa, oraz Kora Czekoladowo-Miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A 12x18 calowy Jelly roll patelnia z folią aluminiową.
Roztopić mleczną czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 5 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej). Nie przegrzać lub czekolada będzie przypalić. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej.
Rozprowadzić czekoladę równomiernie na przygotowanej patelni; schłodzić do momentu ustawienia, około 30 minut.
W międzyczasie rozpuszczaj białą czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 5 minut. Wymieszać w 1/4 szklanki zmiażdżonych laski cukierków.
Rozprowadzić mieszaninę białej czekolady równomiernie na mlecznej czekoladzie.
Pozostałe kawałki trzciny cukrowej posypać równomiernie warstwą białej czekolady. Schłodzić do Ustawienia, około 1 godziny. Rozbić na małe kawałki, aby służyć.