Czekolada Mleczna Mięta Pieprzowa Kora

Czekolada Mleczna Mięta Pieprzowa Kora
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Mleczna czekolada mięta pieprzowa kora może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 975 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy czekoladowe, kawałki czekolady mlecznej, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada Mleczna-Kora Miętowa, Kora Czekoladowo-Miętowa, oraz Kora Czekoladowo-Miętowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia A 12x18 calowy Jelly roll patelnia z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Roztopić mleczną czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 5 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej). Nie przegrzać lub czekolada będzie przypalić. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić czekoladę równomiernie na przygotowanej patelni; schłodzić do momentu ustawienia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie rozpuszczaj białą czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 5 minut. Wymieszać w 1/4 szklanki zmiażdżonych laski cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić mieszaninę białej czekolady równomiernie na mlecznej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Pozostałe kawałki trzciny cukrowej posypać równomiernie warstwą białej czekolady. Schłodzić do Ustawienia, około 1 godziny. Rozbić na małe kawałki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn