Czekolada Masło orzechowe kubek lody jest bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 17g białka, oraz 45 g tłuszczu. 144 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, czekolada, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pół na pół, masło orzechowe, cukier, sól,i wanilia w blenderze. Zmiksować na gładką masę, następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i schłodzić przez 3 godziny lub do bardzo zimnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ubijaj bazę w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
3
Przenieść do hermetycznego pojemnika, wymieszać w mrożonych kubkach z masłem orzechowym i schłodzić w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem Orzechowym
1
Połącz syrop kukurydziany, cukier, wodę, olej, czekoladę, kakao w proszku i sól w rondlu o grubym dnie. Gotować mieszaninę na bardzo małym ogniu, aż czekolada stopi się, cukier jest całkowicie rozpuszczony, a wszystkie składniki są w pełni włączone. Chłodny sos czekoladowy, aż będzie wystarczająco ciepły, aby wlać swobodnie z łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Papier Ryżowy
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odzyskać masło orzechowe lody z zamrażarki. Pracując bardzo szybko, złóż sos czekoladowy do lodów za pomocą dużej łyżki lub gumowej szpatułki. Fold—nie mieszaj-lody tylko do momentu rozprowadzenia wiru. Natychmiast powrócić do najzimniejszej części zamrażarki i schłodzić do jędrności, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.