Czekolada Guinness Goodness

Czekolada Guinness Goodness
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj czekolady Guinness Goodness. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 833 kalorii, 9g białka, oraz 63g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żółtka, Guinness draught i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki czekoladowe Guinness z pienistą bitą śmietaną i syropem czekoladowym Guinness, Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, oraz Ciasto Guinness Fudge Bundt z Ganache Guinnessa – nie potrzebne gogle do piwa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej niereaktywnej misce do mieszania ubić żółtka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Otwórz puszkę Guinnessa i powoli wlej do 4-filiżanki miarki, wlewając stronę filiżanki, aby zmniejszyć pienienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Połowę Guinnessa (około 7/8 szklanki) wlać do grubego 3-litrowego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać 2 1/4 szklanki śmietany i ubijać, aby połączyć. Ustawić na średnim ogniu i ciepła, trzepanie od czasu do czasu, aż bąbelki po prostu zacząć tworzyć na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Powoli wlać gorącą mieszaninę czekolady do jaj, stale ubijając, aby zapobiec zsiadaniu. Powrót mieszaniny do rondla i ustawić na umiarkowanie małym ogniu. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki, około 15 minut. (Pudding będzie wyglądał na oddzielony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wlać do blendera i miksować na wysokiej przez 1 minutę. Podziel budyń między szklanki, pozostawiając co najmniej 1 cal miejsca na górze każdego. Przykryć folią i przechowywać w lodówce aż schłodzone i zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Tymczasem resztę Guinnessa wlać do małego rondla i zagotować na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż do zmniejszenia do 1 łyżka stołowa, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wlać syrop do małej miseczki i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Ubij pozostałą śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
11
Dodaj syrop Guinnessa i ubijaj do połączenia. Śmietanę podzielić na 6 szklanek budyniu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
KremKrem
SyropSyrop
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn