Czekolada
Czekolada to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko, się syrop czekoladowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Czekolada! Czekolada! Czekolada! Tort Bundt Z Polewą Czekoladową.
Instrukcje
Do blendera dodać połowę mleka, połowę mleka odparowanego, awokado, banan, miód, kakao i wanilię. Zmiksować, aż dobrze połączone i gładkie, około 30 sekund.
Dodaj pozostałe mleko i odparowane mleko i mieszaj przez 10 sekund, aż dobrze się zagnieżdżą.
Każdą formę Popsicle skropić 1 łyżeczką syropu czekoladowego. Podzielić mieszaninę mleka między formy, wypełniając każdą 1/4 cala od góry. Formy przykryć pokrywką (w razie potrzeby włóż ice-pop sticks) i zamrozić na noc. Aby zdemontować formę, zanurz ją w ciepłej wodzie na 30 sekund, aby poluzować lód.