Czarny pieprz Tofu i zielona fasola
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Czarny pieprz Tofu i zielona fasola może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 178 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, olej canolan, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Tofu Z Pieprzem Czarnym, oraz Tofu Z Pieprzem Czarnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia, dodać fasolkę szparagową, i gotować, aż jasnozielony, o 3 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. W małej misce wymieszaj sok z limonki, sos sojowy i pieprz, a następnie odstaw.
Pokrój tofu na 1/2-in.- grube prostokąty.
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj tofu, posypać cukrem, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Wymieszać szalotki i gotować, aż rumiane, o 3 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do ogrzania, o 3 protokół.
Wlać mieszaninę soi i wymieszać do pokrycia.