Czarny Dół Waniliowy Krem Pie
Black Bottom Vanilla Cream Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wypiekane ciastka Gingersnap crumb crust, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Placek Lodowy Z Czarnym Dnem, Black Bottom Chai Cream Pie, oraz Ciasto Malinowo-Kremowe Czarne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj crumb crust. Następnie połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu, dobrze ubijając, aby zmiksować. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając, przez około 8 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią.
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa o średniej mocy przez 1 minutę. Wymieszać i powtórzyć. Wymieszać i gotować czekoladę 30 sekund więcej, jeśli to konieczne, lub do gładkiej.
Wyjąć 1 szklankę kremu z rondla i wymieszać z roztopioną czekoladą.
Krem czekoladowy rozprowadzić równomiernie na dnie skorupki ciasta. Łyżka pozostałego kremu waniliowego na wierzchu. Przykryj wierzch tarty arkuszem papieru woskowego, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić ciasto z kremem waniliowym co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Aby podać, ubij śmietanę i cukier cukierniczy na sztywno. Łyżką lub ozdobnie wyłożyć bitą śmietanę na wierzch tarty.