Czarno-białe babeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Czarno-białe babeczki. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, syrop kukurydziany, pół słoików 7 uncji kremu z prawoślazu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Czarno-Białe, Czarno-białe babeczki, oraz Czarno-Białe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwadzieścia cztery 2 1/2-calowe kubki muffin z papierowych kubków do pieczenia i odstawić. W dużej misce, połączyć mleko czekoladowe, Olej, jajka i wymieszać ciasto; pokonać mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać boki miski i bić na średniej prędkości przez 2 minuty więcej. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy dwie trzecie pełne.
Piec, aż Drewniany pick wstawiony w centrach wychodzi czysty, 18 do 24 protokół.
Wyjąć z puszek na muffinki i ostudzić na stojakach z drutu. W przypadku nadzienia z prawoślazu, w dużej misce bezpiecznej dla mikrofali, należy podgrzać masło w kuchence mikrofalowej na wysokim ustawieniu (100 procent mocy) przez 20 sekund. Wymieszać z kremem marshmallow. Kuchenka mikrofalowa na średnim ustawieniu (50 procent mocy) przez 1 minutę więcej. Ostudzić przez 2 minuty, a następnie ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Zrób szczelinę 1/2 cala w dolnej części każdej babeczki. Nadzienie z prawoślazu Łyżka Do Woreczka z okrągłą końcówką. Wlej nadzienie do szczelin w babeczkach.
Umieść chipsy czekoladowe w średniej misce bezpiecznej dla mikrofali i odstaw na bok. W małym rondlu połącz śmietanę i syrop kukurydziany. Gotować na średnim ogniu tylko do wrzenia.
Polać czekoladowe chipsy i mieszać, aż będą całkowicie gładkie. Jeśli nie jest całkowicie gładka, kuchenka mikrofalowa na średnim ustawieniu (50 procent mocy) przez 2 minuty. Ostudzić, aż mieszanina zgęstnieje, około 5 minut. Zanurzyć Topy cupcake do mieszaniny czekolady. Jeśli to konieczne, użyj noża, aby wygładzić wierzchołki.
Umieść babeczki w innej papierowej wkładce i pozwól, aby czekolada nieco stwardniała. Łyżka lukier waniliowy do worka cukierniczego wypełnionego małą okrągłą końcówką. Rura linii małych pętli na środku każdej babeczki. Pozostawić mieszaninę czekolady do Ustawienia.