Czarno-białe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czarno-białych. Ten przepis służy 12. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Black & White, Czarno-białe (Delikatesy! Delikatesy! Delikatesy!), oraz Białka Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Wyłożyć blachę do pieczenia woskowanym lub pergaminem. W mikserze zmiksować masło.
Dodaj granulowany cukier i ubijaj, aż będzie puszysty.
Dodać jajka, mleko i ekstrakty i wymieszać do połączenia. W dużej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia i sól i dobrze wymieszać.
Dodać suche składniki do mieszanki cukrowno-jajecznej i wymieszać. Używając miarki do lodów, wymieszaj ciasto na przygotowane Patelnie. Za pomocą szpatułki Naciśnij i rozłóż każde ciastko w okrąg o średnicy około 5 cali i grubości około 3/8 cala.
Piec około 20 minut, do złotego koloru.
Ostudzić na stojakach z drutu.
Lukier: w średniej misce wymieszaj cukier, mleko i wanilię, aż utworzy gładki lukier.
Przełóż połowę lukru do innej miski i wymieszaj z proszkiem kakaowym i mlekiem, aż będzie gładka.
Gdy ostygnie, Odwróć ciasteczka, aby płaska strona była skierowana do góry.
Rozprowadzić biały lukier na połowie każdej płaskiej powierzchni, a drugą połowę polać polewą czekoladową.
Pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.