Czarne i niebieskie jagody w syropie imbirowym

Czarne i niebieskie jagody w syropie imbirowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czarnych i niebieskich jagód w syropie imbirowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz jeżyny, jagody, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowane na parze niebieskie kraby z czarnym imbirowym sosem do zanurzania, Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, oraz Filiżanka Panna Cotta z jagodami w syropie Creme de Violette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
2 szklanki wody, 1/2 szklanki jeżyn, cukier, imbir i skórka z limonki zagotować na średnim ogniu w rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć rondel z ognia i odstawić pod przykryciem na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać mieszaninę przez drobny sitko ustawione na misce; nie naciskać na ciała stałe. Zastrzegamy syrop, odrzucając jeżyny. Następnie wymieszaj sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Do syropu dodaj pozostałe 2 szklanki jeżyn i jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Podawać na 1/2 szklanki sorbetu cytrynowego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet CytrynowySorbet Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn