Czarna Ryba
Czarna ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka wody, masła, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Czarna Ryba, oraz Czarna Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać farsz wymieszać, wodę i masło; odstawić 5 min. Mieszaj. Łyżka na rybę; zwinąć, zaczynając od 1 krótkiego końca każdego fileta. Zabezpieczyć wykałaczkami; odstawić.
Przyprawy wymieszać w płytkim naczyniu.
Dodaj rybę; Obróć, aby równomiernie pokryć wszystkie strony każdego roll-upu.
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać rybę; gotować 20 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron i ryby płatki łatwo z widelcem, obracając od czasu do czasu. Przed podaniem należy wyrzucić wykałaczki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.