Poczerniona kanapka Tilapia z majonezem Cilantro Lime może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1071 kalorii. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, bułki kaiser, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw, Blackened Tilapia Sandwich, oraz Blackened Chicken & Cilantro Lime Quinoa.
Instrukcje
1
W płytkim naczyniu połącz pierwsze 6 składników.
2
Wlać roztopione masło do innego płytkiego naczynia. Filety rybne zanurzyć w roztopionym maśle i zalać mieszanką przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Przyprawy
Masło
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Gotować gotowaną rybę, w razie potrzeby partiami, od 3 do 4 minut na stronę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozprowadź równomiernie majonez Cilantro Lime na tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Kolendra
Funtów Jeżyn (około
Rolka
Wapno
5
Na dolną połowę bułki ułożyć poczerniałą rybę, wierzch polać salsą z mango i przykryć górną połową bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby Przyrodzenia
Ryby
Rolka
6
W małej misce, połączyć wszystkie składniki. Kryj się i wyluzuj.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.