Czarna fasola w miseczkach
Czarna fasola w miseczkach to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka pomarańczy, fasola, łagodny ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna czarna fasola z krewetkami i Chorizo w "Boo Bowls", Czarna fasola i ryż Burrito miski z Kolendro-Limonka Vinaigrette, oraz Letnie warzywne Quinoa Burrito miski z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą małego noża do parkowania, wykonaj zygzakowe cięcie wokół środka każdej pomarańczy, przecinając pomarańczę na pół; odciągnij połówki. Używając łyżki grejpfrutowej lub małego noża do parowania, Usuń segmenty pomarańczowe; umieść w plastikowej torbie do przechowywania żywności i zapisz do innego użytku.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać fasolę i salsę na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gorąca. Łyżka mieszanki fasoli do pomarańczowych muszli.
Łyżka około 1 łyżki sera na wierzchu każdego.
Umieścić na kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 1 do 2 minut lub aż ser zaczyna się topić.