Czarna fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Zmielone Orzeszki Ziemne
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
4
Wyjąć z wody i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
5
W średniej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki, w tym 2 łyżeczki soli morskiej. Wrzucić zieloną fasolkę w mieszaninie. W dużej patelni saute, dodać olej i ciepła do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż przyprawy zaczną czernieć, około 2 protokół. Po zakończeniu dodaj masło, Wrzuć, połóż na talerzu i udekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu