Czarna Fasola Szparagowa

Czarna Fasola Szparagowa
Czarna fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4
Wyjąć z wody i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
W średniej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki, w tym 2 łyżeczki soli morskiej. Wrzucić zieloną fasolkę w mieszaninie. W dużej patelni saute, dodać olej i ciepła do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż przyprawy zaczną czernieć, około 2 protokół. Po zakończeniu dodaj masło, Wrzuć, połóż na talerzu i udekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn