Czarna Fasola Szparagowa

Czarna Fasola Szparagowa
Czarna fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4
Wyjąć z wody i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
W średniej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki, w tym 2 łyżeczki soli morskiej. Wrzucić zieloną fasolkę w mieszaninie. W dużej patelni saute, dodać olej i ciepła do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż przyprawy zaczną czernieć, około 2 protokół. Po zakończeniu dodaj masło, Wrzuć, połóż na talerzu i udekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn