Czarna Fasola Szparagowa

Czarna Fasola Szparagowa
Czarna fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 18g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, cebuli, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać boczek, cebula i czosnek, i gotować, aż rumiane. Stopniowo wymieszać fasolkę szparagową, mieszając, aby pokryć smarem z boczku. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez 5 do 6 godzin, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn