Czarna fasola i żółty ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 393 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, wodę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 53 minuty. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Czarna fasola i żółty ryż, Pikantna czarna fasola i żółty ryż, oraz Meksykański żółty ryż i czarna fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Drenaż.
3
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
4
Dodaj chorizo; smażyć przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Dodać fasolę i 4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i dusić 2 1/2 godziny lub aż ziarna będą miękkie. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Fasola
Kminek
Woda
Sól
6
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 1 1/2 szklanki cebuli, papryka, jalapeo, i czosnek; gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i cebuli mieszaniny do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Papryka
Czosnek
Cebula
8
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, ryżu i kurkumy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż płyn odparuje i ryż jest miękki. Łyżka 3/4 Puchar ryżu do każdego z 4 miski,i góry każdej porcji z około 2/3 Puchar mieszanki fasoli, 3/4 Puchar pomidora, i 1 1/2 łyżeczki kolendry.