Czarna fasola i ryż
Czarna fasola i ryż to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił na miejsce. Mieszanka octu jabłkowego, mielonego kminku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryż i czarna fasola (Rice Cooker), Czarna Fasola I Ryż, oraz Czarna fasola i ryż podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej duży garnek na średnim ogniu i dodaj olej. Wymieszać z cebulą, papryką, czosnkiem, liśćmi laurowymi i kminkiem. Mieszamy i gotujemy przez 8 minut.
Wymieszać z ryżem, czarną fasolą, pomidorami, wodą, octem oraz solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotuj przez około 40 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki.