Czarna fasola i ryż

Czarna fasola i ryż
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Czarna fasola i ryż może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 434 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, bulion z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryż i czarna fasola (kuchenka Do Gotowania ryżu), Czarna fasola i ryż, oraz Czarna Fasola I Ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz 4 szklanki wody z 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum. Gotować przez 20 minut lub aż ryż będzie miękki. W dużym rondlu podgrzej pozostałą oliwę na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, zielony lub czerwony pieprz, i czosnek, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj fasolę, bulion, ocet, liście laurowe, czarny pieprz, kminek i pozostałą sól. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 minut; usunąć liście laurowe. Łyżka fasoli na ryżu i posypać szalotki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podawać na ciepło.Wskazówka: na szybki zupa z czarnej fasoli, postępuj zgodnie z tym przepisem. Następnie usuń liście laurowe i przetworzyć mieszaninę w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Zamiast podawać go z ryżem, łyżka łyżka śmietany na każdej porcji i posypać plasterkami szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Z Czarnej FasoliZupa Z Czarnej Fasoli
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn