Czarna Fasola (Frijoles Negros)

Czarna Fasola (Frijoles Negros)
Czarna fasola (Frijoles Negros) jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Z Czarnej Fasoli (Dip De Frijoles Negros), Zupa Z Czarnej Fasoli (Sopa De Frijoles Negros), oraz Sałatka z fasoli czarnej i białej (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos).

Instrukcje

1
Fasolę umyć i namoczyć na noc w wodzie. Gdy fasola pęcznieje, gotować w tej samej wodzie do miękkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Na patelni rozgrzać 1 szklankę oleju, dodać cebulę, czosnek i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1 szklankę fasoli na patelnię i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj to do fasoli wraz z solą, pieprzem, jeśli używasz, oregano, liście laurowe i cukier. Pozostawić do wrzenia przez 1 godzinę, a następnie dodać wino i ocet, pozwalając gotować przez chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać 4 Pozostałe łyżki oliwy tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn