Czarna fasola (Frijoles Negros) jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Z Czarnej Fasoli (Dip De Frijoles Negros), Zupa Z Czarnej Fasoli (Sopa De Frijoles Negros), oraz Sałatka z fasoli czarnej i białej (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos).
Instrukcje
1
Fasolę umyć i namoczyć na noc w wodzie. Gdy fasola pęcznieje, gotować w tej samej wodzie do miękkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Na patelni rozgrzać 1 szklankę oleju, dodać cebulę, czosnek i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1 szklankę fasoli na patelnię i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj to do fasoli wraz z solą, pieprzem, jeśli używasz, oregano, liście laurowe i cukier. Pozostawić do wrzenia przez 1 godzinę, a następnie dodać wino i ocet, pozwalając gotować przez chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać 4 Pozostałe łyżki oliwy tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina